ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

697 448 5351

 

 

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 5:00 μμ - 7:00 μμ
Τρίτη: ΚΛΕΙΣΤΑ
Τετάρτη: 5:00 μμ - 7:00 μμ
Πέμπτη : ΚΛΕΙΣΤΑ
Παρασκευή: 5:00 μμ - 7:00 μμ
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Συμμετοχή του Δρ. Φίλιππου Εμμανουήλ στο 6ο -Υβριδικό- Ευρωπαικό Συνέδριο Επεμβατικής Πνευμονολογίας (ECBIP 2021), 15-17 Οκτωβρίου, Μέγαρο Μουσικής, Αθήνα.

 

ECBIP_2021_3.jpgECBIP_2021_6.jpg

Ο κ. Εμμανουήλ συμμετείχε ως ομιλητής και εκπαιδευτής στο 6ο Ευρωπαικό Συνέδριο Επεμβατικής Πνευμονολογίας που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Το συνέδριο οργανώθηκε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Εταιρία Εκπαίδευσης στην Επεμβατική Πνευμονολογία και την Ευρωπαική Εταιρία Επεμβατικής Πνευμονολογίας (EABIP), ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας και της Εταιρίας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος.

Ο κ. Εμμανουήλ παρουσίασε ομιλίες για την ταχεία αξιολόγηση κυτταρολογικού υλικού από πνευμονολόγο κατά τη διάρκεια της βρογχοσκόπησης (pROSE) και τις ενδοβρογχικές βλάβες της τραχείας από HPV και φυματίωση.

Ταυτόχρονα, συμμετείχε ως εκπαιδευτής σε workshop σχετικό με τον ενδοβρογχικό υπέρηχο (linear EBUS) που οργάνωσε η εταιρία FUJI, και workshop σχετικό με τις σύγχρονες μεθόδους αιμόστασης και κρυοθεραπείας από την εταιρία ERBE.

Τέλος, σε συνεργασία με την Μονάδα Επεμβατικής Πνευμονολογίας της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής κλινικής παρουσίασε 2 πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες σχετικές με την καθοδηγούμενη βρογχοσκόπηση και την ταχεία αξιολόγηση κυτταρολογικού υλικού από πνευμονολόγο κατά τη διάρκεια της βρογχοσκόπησης (pROSE)

Οι σύγχρονες μέθοδοι καθοδηγούμενης βρογχοσκόπησης, ενδοβρογχικού υπερήχου και αιμόστασης-κρυοθεραπείας κατά τη διάρκεια βρογχοσκόπησης έχουν αλλάξει ριζικά την καθημερίνη μας ενδοσκοπική πρακτική.

Στο συνέδριο δώθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις από διεθνείς προσωπικότητες και ερευνητές του χώρου.

Η άρτια οργάνωση του συνεδρίου έκανε υπερήφανους όλους εμάς που συμμετείχαμε.

ECBIP_2021_8.jpgECBIP_2021_9.jpg

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους- links των ομιλιών:

1. Ομιλία για την ταχεία αξιολόγηση κυτταρολογικού υλικού (ROSE) με τη ματιά του βρογχοσκόπου
2. Ομιλία για την ενδοβρογχική λοίμωξη από HPV και TBC

 

 

Τελευταία Νέα

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 18:50

Το συνέδριο οργανώθηκε από την Α' Πνευμονολογική και τη Γ' Καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.  Ο κ. Εμμανουήλ παρουσίασε...

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 19:28

Το σεμινάριο οργανώθηκε από την Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, με διευθυντή τον Αν. Καθηγητή κ. Αργύριο Τζουβελέκη. Πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρo Royal στην Πάτρα,  στις 3-5...

Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 10:21

Το σεμινάριο οργανώθηκε από την Ομάδα Διάγνωσης και Θεραπείας του Καρκίνου του πνεύμονα και πραγματοποιήθηκε στην Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 7-8 Μαίου...

X